Over ons

Rudy Rensink

Expert in Aandacht, Breintrainingen en MindMapping

Rudy Rensink - Digital Wellness

Maak kennis met Rudy Rensink, de dynamische kracht achter Digital Wellness. Rudy is niet zomaar een trainer; hij is een visionair en meester in het cultiveren van aandacht, het verfijnen van breinvaardigheden en het kunstzinnig hanteren van MindMapping.

Een meester in MindMappen en geheugentraining

Als gecertificeerd Buzan Mind Map Master Trainer, SpeedReading Instructor en Memory Trainer, combineert Rudy wetenschappelijke inzichten met creatieve technieken om de grenzen van het menselijk potentieel te verkennen en te verleggen. Zijn passie voor persoonlijke ontwikkeling en digitale welzijn straalt door in elk aspect van zijn werk.

Passie voor kennis over het brein

Rudy’s diepgaande verkenningen binnen het domein van AandachtsManagement, focus, Neuro-Linguïstisch Programmeren (NLP) en breintrainingen weerspiegelen zijn toewijding en passie voor persoonlijke groei en hebben hem een schat aan expertise opgeleverd. Door zijn zelfstudie en het verslinden van talloze boeken over de werking van het brein, werkefficiëntie en digitale wellness, heeft hij zich ontwikkeld tot een gerespecteerde autoriteit in deze velden.

Multifunctioneel

Bij Digital Wellness, neemt Rudy de veelzijdige rollen op zich van trainer, coach, en consultant. Zijn unieke benadering in trainingen weerspiegelt een diep begrip van hoe het menselijk brein werkt en hoe we onze aandacht effectief kunnen beheren in de steeds veranderende digitale wereld. Hij is de drijvende kracht achter de verkoop en planning, waarbij hij zijn strategisch inzicht en empathie inzet om iedere klant een gepersonaliseerde ervaring te bieden.

Digitale competenties versterken

Als trotse eigenaar van DigiTrain ComputerOpleidingen, zet Rudy zich in om de digitale competenties van zijn cursisten te verrijken, wat naadloos aansluit bij zijn missie om het welzijn in de digitale tijdperk te bevorderen.

Rudy Rensink – Pionier, mentor en inspirator

Ontmoet Rudy Rensink – pionier, mentor en bovenal, inspirator. Bij elke interactie met hem wordt je meegenomen op een ontdekkingsreis naar je eigen onontgonnen potentieel.


Marlous de Haan

Expert in Digital Wellness en Schermtijd Consultant


Maak kennis met Marlous de Haan, fysiotherapiewetenschapper, auteur en expert op het gebied van Schermtijd en Digital Wellness. Marlous is een veelzijdige professional, die haar uitgebreide kennis en expertise inzet in de rollen van auteur, consultant, onderzoeker, coach en trainer. Marlous combineert haar expertise met een diepe passie om mensen te onderwijzen en te begeleiden in de wereld van digitale gezondheid. Ze is de drijvende kracht achter onze PR en een sleutelfiguur in het verspreiden van onze missie.

Een expert in Digitaal Welzijn

Als gecertificeerd Digital Wellness Educator, zet Marlous zich in om mensen te helpen een gezonde en evenwichtige relatie met digitale hulpmiddelen te ontwikkelen. Ze belicht niet alleen de voordelen, maar wijst ook op de potentiële risico’s van overmatig technologiegebruik. Marlous werkt samen met zowel individuen als organisaties om bewustzijn te verhogen en biedt educatieve programma’s en trainingen aan voor het verbeteren van digitale gewoonten.

Een aanwezige stem in de media

Marlous heeft een opmerkelijke aanwezigheid in de media, variërend van televisie en radio tot kranten en online platforms. Ze is gespecialiseerd in onderwerpen zoals schermtijd, nomofobie – de angst om zonder smartphone te zijn – en digitale etiquette. Met haar expertise in videobellen en smartphone-etiquette is zij een onmisbare gids in het digitale tijdperk van nu.  Ze biedt lezingen, workshops en gespecialiseerde trainingen aan over o.a. schermtijd, nomofobie en succesvol beeldbellen.

Auteur en spreker

Haar bijdrage aan de literatuur over digitale welzijn is aanzienlijk, met publicaties zoals “Smartphone Etiquette”, “Videobellen Etiquette” en de, in maart 2024 verschenen informatieve waaier “Wijzer Met Schermtijd”. Marlous is tevens spreker en is met regelmaat te zien in diverse media zoals tv, radio, kranten en tijdschriften.

Een wetenschappelijke benadering van Digital Wellness en bewustzijn

Sinds 2013 verdiept Marlous zich in de fysieke, mentale en sociale uitdagingen die voortvloeien uit het gebruik van mobiele apparaten.. Haar recente werk, de in maart 2024 verschenen informatieve waaier ‘Wijzer Met Schermtijd’ en haar eerdere publicaties zoals ‘Smartphone Etiquette’ en ‘Videobellen Etiquette’, weerspiegelen haar toewijding aan het onderwerp. Ze blijft de gemeenschap informeren en inspireren door haar boeken, artikelen, interviews en lezingen over belangrijke onderwerpen zoals schermtijdmanagement, nomofobie, smartphone etiquette, videobellen etiquette digitale detox, digital wellness en meer. Haar toewijding aan onderzoek en educatie maakt haar een onmisbare schakel in ons team, gedreven om mensen te helpen bij het ontwikkelen van bewustzijn en gezonde relaties met technologie.

Marlous de Haan – De brug tussen mens en technologie

Ontdek de unieke inzichten van Marlous de Haan, die een brug slaat tussen wetenschap en praktische toepassing en leidt naar een toekomst van digitale gezondheid en welzijn. Met haar werk zet Marlous zich in om de interactie tussen mens en technologie te verbeteren en draagt zij bij aan een bewustere en evenwichtigere digitale wereld.

Aandachtsmanagement Rudy Rensink Digital Wellness